Новини и събития

Благодарност към всички родители на деца в ДГ№193 „Славейче”!

Административното ръководство, учителите и Управителния съвет на Сдружение „Родителско настоятелство при 193 детска градина” изразяват благодарност

      Скъпи родители, уважаеми настоятели в Сдружение „Родителско настоятелство при 193  детска градина”,

      Административното ръководство, учителите и Управителния съвет на Сдружение „Родителско настоятелство при 193  детска градина” изразяват благодарност за всяка Ваша подкрепа към дейността на нашето образователно заведение, за всяка инициатива насочена към изграждането на една по-добра среда за децата в ДГ№193 „Славейче“!

      Вече една година всички живеем и работим в среда на противоепидемични ограничения. Това наложи и дейността на Сдружение „Родителско настоятелство при 193  детска градина”, гр. София да бъде съобразена както с насоките и  целите, посочени в Устава на Сдружението, така и с наложените ограничителни мерки. УС на Сдружението  реагира на обстановката и активното участие на родителите в живота на децата в детската градина, тяхната съпричастност и обединени усилия с екипа на ДГ№193 „Славейче” за постигане на отлични условия за развитие и подготовка на децата продължи в посока подобряване на битовите условия за децата.

Благодарение на дейността му днес имаме прекрасно спално бельо, съвременни съдове и прибори за хранене, модерни покривала за пясъчниците, спокойствие и осигуреност.

Това е така, защото подкрепящи родители са забелязали резултатите от дейността му.

        Вярваме, че грижата за децата е успешна и навременна само чрез доброто партньорство на екипа на ДГ № 193 „Славейче“ и родителската общност.    

        Без всички Вас нашата градина не би била това,  което е!

        Усилията ни се възнаграждават със здрави и щастливи деца.

         Бъдете здрави!