Новини и събития

Очаквайте през април

Празнични изживявания и радостно настроение

Предстоящи културни събития

      На 7 (четвъртък) Театрална формация „Екосцена“ ще зарадва децата със своята постановка „Пролетна забава“ .

     На 18 (понеделник) Тоци ще включи малките палавници в интерактивното шоу „Да се веселим заедно“.

   „Походът на книгите – 2022“

      Възрастните и децата са омагьосани от книгите. Както би потвърдил всеки фен на романите, повечето от тях са посветени на приятелството и морала, като в същото време са класическа приказка за битката между доброто и злото. Децата, на които ги четем, се идентифицират с Мечо Пух, Хари Потър или .....

      Поканили сме приятели на децата в детската градина, за да четат любими свои произведения във връзка с единадесетото издание на кампанията от 02 до 23 април 2022 г. за насърчаване на детското четене „Походът на книгите“ - на 11(понеделник) ще чете Петя Дикова от btv Media Group, а на 13(сряда) наш специален гост ще бъде   Константин Павлов, кмет на столичния район “Лозенец”.  

       На чудото на книгите и техните герои е посветен и мюзикълът „Карнавал на приказните герои“, който ще поднесат децата от ІІІ ПВГ „Калинка” на 20 (сряда) - сутринта за всички свои връстници и учители, а от 17. 00 часа за своите родители.

     „Великденски чудеса“

      Светли празници ще ни пожелаят нашите талантливи деца, които отварят със своя благотворителен базар „Великденски чудеса“ от 15.30 часа на 20-ти до 10.30 часа на 21-ви.

(виж в "Галерия" снимков материал от събитията)